Klubunknak fele gyémántkoszorús pilóta, így igen jelentős távrepülős tapasztalattal rendelkezünk. A Janus elsődleges használatát a távrepülésre szántuk. Azoknak szeretnénk elsősorban egy lökést adni, akik már rendelkeznek távrepülő tapasztalattal (100-200km), de még hiányzik az "áttörés".

Nincs még 300-500km-ed? Mi megmutatjuk hogyan kell megrepülni.
Tapasztalt pilótáink egyike végigvezet a teljes távon, kezdve a reggeli felkészüléssel (távkiírás, légterek, időjárás, taktika), felszállás, majd irány a táv. Ha bármi nem úgy jön össze, mint ahogy elképzeltük, nincs gond, hiszen motort indítunk és haladunk tovább :) Este leszállás után kiértékeljük a repülést és az így gyűjtött tapasztalatokkal, vághatsz neki az egyedüli gyémánt távnak.

Versenyrepülés
Kellő érdeklődés esetén versenyen élesben próbálhatod ki magadat és tudásodat egyik pilótánkkal, élvezve a biztos hazatérés nyugalmát. A versenynapokat részletes elemzés zárja, amivel folyamatos fejlődés biztosított. Több jelentkező esetén, váltva repülve, pihenőnapokkal tarkítva szerezheted meg az egyedüli versenyzés rutinját.

Örömrepülés
Szeretnél egy szép távot repülni az alföld fölött, teljesítménykényszer nélkül? Gyere hozzánk és mond meg mit szeretnél, mi minden finomságra kaphatóak vagyunk :) Felhőkergetés, környék bebarangolása, taktikák kipróbálása, vagy csak egy rövid táv a cél? Gyere és repülj!